دانشگاه جامع دانشگاه کارآفرین

قابل توجه دانشجویان گرامی و مدرسان محترم

به منظور اطلاع رسانی بهتر به دانشجویان و مدرسان در رابطه با اطلاعیه ها و فراخوان ها و اخبار آموزش، فرهنگی و غیره مرکز آموزشی کانال تلگرام مرکز تحت عنوان «کانال اخبار آموزشی مرکز آموزش علمی - کاربردی ایوان» راه اندازی شد. تمامی دانشجویان و مدرسان گرامی می توانند از طریق لینک telegram.me/eyvanuast و یا با کلیک بر روی تصویر زیر عضو این کانال شوید.

• چنانچه بر روی گوشی خود اپلیکیشن بارکدخوان دارید، می توانید از طریق بارکد تصویر لینک کانال را در گوشی خود اسکن و بارگذاری کنید.
  • دانشجویان و مدرسان محترم می توانند برای درج مطالب مفید و آموزنده و علمی خود و یا ارسال هر گونه پیشنهاد و یا انتقاد از طریق لینک telegram.me/MoussaLotfi با مدیر کانال تماس حاصل فرمایید.
  • دانشجویان گرامی لطفا لینک کانال را به اشتراک گذاشته و دیگر دانشجویان را نیز به کانال فراخوانید.